Уметност, Дизајн, Мода & Цвеќе

Поимот уметност се однесува на сите креативни човечки дејствија, со исклучок на дејствата директно врзани за опстанок и репродукција.

Monika B.
Signature

Добредојдовте!

Бм Дизајн Моника е првата Арт и Дизајн галерија за рачно цртани маици, марами, наметки, фустани, јакни, ташни, патики, високи потпетици. Истите може да бидат и по ваш избор на дизајн решенија: портрет, животни, натпис, лого. Цртаме на следниве материјали: памук, свила, лен, тексас, жоржет, кожа и

еко – кожа. Изработуваме креации по ваша мерка од идеја до реализација, преку изработка на модна илустрација, шиење и крајниот ефект, цртање.

Продавница

Интервјуа

Scroll to Top